+40 741 111 450 office@gitscom.ro

GITS COM

Compania GITS COM a fost fondata in anul 2002 cu sediul central la Sibiu, avand ca domeniu principal de activitate productia software. Astfel, ne identificam ca fiind proprietari de solutii software si asimilati ca o casa de software, dar excelam si in domeniul consultantei. In cei peste 17 ani de existenta GITS COM, a adus in portofoliul grupului companii mari, cu identitate organizationala bine structurata, atat din tara cat si din afara (multinantionale).

Suntem proprietari de solutii software si detinem inovari in domeniu pentru majoritatea verticalelor din economia romaneasca, cu implementari in:
  • Industria auto si distributie piese cu peste 9 implementari in cadrul importatorilor si a lanturilor de distributie cu peste 150 de service-uri auto la care au fost implementate sisteme informatice GITS complete (ERP, DMS, Salarizare Si HR etc);
  • Industria transporturilor, caselor de expeditie si logistica cu peste 40 de companii aduse in portofoliu in ultimi 15 ani;
  • In productie alimentara, automotive, marochinarie si textile cu peste 15 companii de referinta in domeniu;
  • Distributii electronice, masini unelte, alimente, seminte si insecticide, avand in portofoliu cele mai mari companii din Romania;
  • Proiectare, servicii sisConstructii industriale, IFN-uri, societati de asigurari, etc.;

GITS COM se defineste ca o companie flexibila care depune intotdeauna eforturile necesare pentru a livra servicii de cea mai buna calitate, cu maxima promptitudine si cu o preocupare continua in a-si imbunatati serviciile.

Cu o echipa bine pregatita si cu o experienta in domeniu de peste 17 ani, GITS COM a acumulat de-a lungul anilor de activitate, aptitudini necesare desfasurarii activitatii de consultanta, devenind un apreciat partener de consultanta si integrator de solutii din domeniul IT, centrat pe produsele software GITS. Printre prioritatile echipei noastre se numara stabilirea de parteneriate cu clientii prin managamentul de succes al proiectelor. In acest sens, fiecare membru al echipei isi organizeaza activitatea cu multa pasiune si energie profesionala mizand pe comunicare, profesionalism si solutii aplicate nevoilor punctuale ale fiecarui client in parte. Specialistii nostri valorifica in avantajul clientilor toate resursele pe care le au la dispozitie, de la expertiza proprie pana la infrastructura organizationala.

Misiunea GITS COM este aceea de a oferi partenerilor GITS, o solutie optima pentru satisfacerea necesitatilor, astfel incat prin consultanta IT oferita in domeniul proiectelor, sa contribuim la deschiderea unor noi orizonturi companiilor, in special IMM-urilor, catre inovatie si progres, in domeniul lor de activitate si sa le oferim, pe langa accesul la experienta profesionala relevanta, posibilitatea de a prospera in afaceri. GITS COM isi doreste sa creeze relatii de lunga durata, iar cultura noastra organizationala este indreptata catre o eficienta maxima care asigura partenerilor o siguranta alaturi de noi.

Compania si-a facut un obiectiv major din abordarea profesionista a fiecarui proiect din portofoliu, indiferent de dimensiunile sau provocarile acestuia, astfel, prin viziunea si obiectivele propuse, GITS COM a ramas si inca este o firma de referinta din idustria IT din Romania, care se reinventeaza continuu.

Suport

Telefon: +40369 10 10 21 / office@salarii-hr.ro

suport vânzări

office@gitscom.ro

CONSULTANT
0741 111 450

suport tehnic

suport@gitscom.ro

CONSULTANT
0764 477 198

suport salarizare - hr

office@gitscom.ro

CONSULTANT
0761 325 787

Aplicațiile și soluțiile oferite de noi în statistici

+650
companii

Peste 650 de companii au instalat produsele noastre

+17
ANI

Peste 17 ani de suport profesional efectuat de specialiști cu experiență în Salarii și HR

<16
ore

Maximum 16 ore pentru preluarea și lansarea în producție a unei societăți cu minimum 200 de angajați

+32 000
angajați

Peste 32 000 de angajați pentru care se efectuează lunar calcule salariale

Portal Salarii HR susțiut de GITS COM
© 2002 - 2020 Copyright GITS. Toate drepturile rezervate.